Blackfire

popisek od vypravěče nemáme

#

Vypravěč: Blackfire
I pro nováčky
Věk: 7+
Cílem hry je dostat deset krevetek do svého rybníčku (skórovacího balíčku). A dál NIC!
sobota 13–15  ((4/30)) 

Kreveťák

I pro nováčky
Věk: 7+

Cílem hry je dostat deset krevetek do svého rybníčku (skórovacího balíčku). A dál NIC!

Je úplně jedno, jakou budou mít holky a kluci barvičku, jestli se na vás z karet budou culit nebo jestli budou metat ohnivé koule. Prostě 10 karet a hotovo.

Na začátku před sebou máte každý svou nádržku se 4 kartami lícem (obrázky krevetek) vzhůru, takže všichni vidí všem do… nádržky, jaké že to tam mají krasavce. Uprostřed stolu je pak hromádka zbylých karet rubem vzhůru. Každý hráč může provést podle svého uvážení jednu ze dvou akcí (skórovat nebo krást).

Takže chcete skórovat. Vezmete vrchní kartu z hromádky uprostřed a otočíte ji. Jestliže se krasavec shoduje alespoň s jedním krasavcem v naší nádržce, je to paráda!! Přesuneme všechny krevetky do našeho skórovacího balíčku. Jestliže v nádržce jinou takovou frakci nemáte, neskórujete! A fešáka nebo fešandu, co jste otočili, si necháte v nádržce.

Co je doma to se počítá! A aby toho bylo doma ještě víc, pojďme krást… Vybereme si protihráče, kterému chceme vyvětrat nádržku. Pak vezmeme vrchní kartu z balíčku uprostřed a v případě, že se krasavec shoduje alespoň s jedním krasavcem v nádržce zvoleného protihráče, Přesuneme všechny ty malý pacholky do naší nádržky. V případě, že jsme se netrefili, zůstane karta v nádržce soupeře. Ten vám může, ale nemusí poděkovat.

Systém turnaje sdělí zástupce Blackfire na začátku turnaje dle počtu přihlášených.

Vypravěč:

Blackfire

Informace:

30
2 h
100

Termíny:

sobota 13–15  ((4/30)) 
info@gamecon.cz
© 2024 GameCon, Created by GameCon z.s.
kontakt Facebook Discord Instagram Youtube