Zuzana „Asi Zuzu“ Holušová

O vyprávěných RPG sem poprvé slyšela když mi bylo asi 8. Na chatě na horách byl o něco starší kluk, co nám dělal vypravěče, měli sme dvě šestistěnky, tužku a papír. O pár let později jsme si na výletech vyprávěli příběhy bez ničeho, jen slova a představivost. No a pak se zrodila fantasy skupina Lotrverse, kde sem narazila na dva skvělý lidičky, co mě přivedli na FATE a následně na Gamecon 2023. V hraní si víc užívám kreativitu a volnost, než házení kostek a počítání. Jinak mam hrozně ráda deskovky a larpy jsou boží věc. A mimo rpg svět? Ráda zpívám, navštěvuju rozhledny a pracuju jako map designer v herní firmě :-D

#

Sci-fi
Vesmír
Fate 4e
Věk: 15+
"Co to bylo?" "Nevím, záblesk šel z Ragaty a pak se Prsten uzavřel!" Všichni myslí na totéž - jak se dostanete domů?
čtvrtek 14–18  ((4/4)) 

Nečekaná zastávka

Sci-fi
Vesmír
Fate 4e
Věk: 15+

"Co to bylo?" "Nevím, záblesk šel z Ragaty a pak se Prsten uzavřel!" Všichni myslí na totéž - jak se dostanete domů?

Systém Relos je jeden z mnoha systémů zpřístupněných po zprovoznění meziplanetárního cestování takzvaným Prstenem – portálem na okrajích soustav. Vaše posádka byla najata obchodní společností na ochranu transportu potravin na nově kolonizovanou planetu Karda. Cesta tam proběhla hladce. Cestou zpět k Prstenu vás však oslnil záblesk z malé planetky Ragata na vnějším okraji soustavy. A když se vám podařilo rozkoukat, hledíte na potemnělý portál. Transportér letící před vámi se o něj doslova roztříštil a vám přeběhl mráz po zádech. Je jasné, že se hned tak domů nedostanete. Nezbývá než planetku navštívit a zjistit, co to k čertu bylo.

Budete hrát v lehce modifikovaném FATE Core systému. Pravidla jsou jednoduchá a umožňují více se zaměřit na kreativitu a představivost. Postavy dotvoříme na místě.

Vypravěč:

Zuzana „Asi Zuzu“ Holušová

Informace:

4
4 h
200

Termíny:

čtvrtek 14–18  ((4/4)) 
info@gamecon.cz
© 2024 GameCon, Created by GameCon z.s.
kontakt Facebook Discord Instagram Youtube