Michal „Elltar“ Hlavatý

V roce 2015 jsem se konečně odhodlal a dorazil na Gamecon. Vyzkoušel si většinu aktivit a lámal si hlavu, kdy jít spát, abych nezameškal příliš mnoho a využil do noci otevřené deskoherny. Po dvou ročnících jsem se rozhodl vstoupit na druhou stranu barikády k vypravěčům.

Touha zažít příběhy jako vyšité z Pána Prstenů mne přivedla k prvním RPG. Během nemála dalších let jsem vyzkoušel nejrůznější systémy a příběhy. V současnosti se realizuji jako PJ i jako hráč, vymýšlím nová dobrodružství nebo přejímám již vypracovaná. Vždy se snažím, aby si hru užili všichni, ať už mým vedením a nebo jen za mého přispění. Protože příběhy jsou nejkrásnější součástí RPG a nemusí být nutně pozitivní, hlavně že jsou silné. Takové příběhy s vámi zůstanou a ovlivní váš život.

Obecně rád zkouším nové systémy a prozkoumal jsem jich již pěknou řádku. Dlouhodobě se věnuji Dračímu doupěti 2, World of Darkness: Dark Ages a World of Darkness (new). Vyzkoušel jsem, a za zmínku stojí, Dračí doupě, Dračí doupě Plus, Scion a Shadowrun.

info@gamecon.cz
© 2024 GameCon, Created by GameCon z.s.
kontakt Facebook Discord Instagram Youtube