Dobrodružství MDrD na webu

Guff, 24. prosince 2016

„Hoj, ty Štědrý večere, ty tajemný svátku, cože komu dobrého neseš na památku?“

„U Velesa, kdo by čekal, že to bude trvat tak dlouho… Na Hod mělo být hotovo a nakonec až Morena o Kračunu prohlásila naše dílo za hotové. Nyní naše duše mohou odejít do Návu za dědky. Nechť Mir je věčný!“

Dlouhé formátování a úpravy dokumentů k letošnímu dobrodružství jsou u konce. Vše najdete v sekci starší dobrodružství.

Pokud vás zajímá něco o výsledcích z dotazníků, pak čtěte dále…

Web

Stejně jako loňský rok jsme se vás ptali, jak byl pro vás web Mistrovství přehledný a zda-li lze na něm něco dále zlepšovat. Většina reakcí byla veskrze pozitivní, pro příště jste nám doporučili zejména:

Přihlašování

Ani letos se neobešlo přihlašování zcela bez problémů. Stejně jako loni má přihlašovací systém několik „vlastností“, které vám i nám mohou znepříjemnit život:

Bohužel, technické řešení výše uvedených „vlastností“ není zrovna jednoduché a tak se s nimi budeme muset naučit žít. Mnoho z vás by také uvítalo možnost sdílet kontakty ostatních hráčů (např. pro případ slepovaných družin). Toto však není možné z důvodu ochrany osobních údajů. I nadále se tak budete muset obrátit na organizátory s prosbou o kontakt :-)

Organizace Mistrovství

Stejně jako loňský rok je drtivá většina z vás pro zachování semifinále pro všechny. Možnost zvolit až 2 PJe, které na semifinále nechcete, byste rádi zachovali i příští rok. A my vám vyhovíme :-) Hodně nás překvapilo, kolik chcete věnovat času přípravě na dobrodružství. Výmluvný je následující graf:

Téměř 80% odpovídajících hráčů nemá problém s nastudováním až 75% letošního textu (!). Příští rok tolik materiálů nebude, takže nakonec uspokojíme téměř všechny.

Máme od vás hodně pozitivní zpětnou vazbu na elektronický deník postav, který pro vás připravil Garnlord. Pro příští rok se jej pokusíme ještě vylepšit, aby bylo možné do něj přímo vepisovat a tisknout. Vám to usnadní psaní a nám čtení :-)

Nadhodili jsme kacířskou myšlenku, zda-li nesnížit počet hráčů v družině. Přeci jenom – osm lidí je i na zkušeného PJe hodně a pokoje také nejsou nafukovací. Vážně uvažujeme, že pro příští rok změníme počet hráčů v družině na 4 – 7.

Dobrodružství

O tom, že letošní dobrodružství bylo trochu (více) jiné asi netřeba pochybovat. Dle očekávání se nám tak sešly hodně pozitivní, ale zároveň i hodně negativní ohlasy. Co se vám na dobrodružství nejvíce líbilo?

Co se naopak na dobrodružství nejvíce nelíbilo?

Vaše připomínky a náměty bereme vážně a stále přemýšlíme, jak našim chybám předejít. Věřím, že příští rok se nám podaří některé z nich vyřešit a že vám budeme moci opět nabídnout Mistrovství se silným příběhem, zajímavou zápletkou a nečekaným koncem. A propos, tady je graf, jaké dobrodružství si přejete vy:

Závěrem jen dodám, že i příští rok zůstaneme u Slověnů. Více však (zatím) neprozradím :-)

„Něco se černá mezi bílými – však mi se rozednívá již: – jsou to družičky, a mezi nimi proboha! rakev – černý kříž!“

info@gamecon.cz
© 2024 GameCon, Created by GameCon z.s.
kontakt Facebook Discord Instagram Youtube